Підтримати нас

Росіяни провалили початок навчального року в Каховській громаді

Vgoru
Автор статті
07 вересня 2022 13:39
779
Поширити:

Загарбникам не вдалося відкрити всі обіцяні школи Каховської громади. З 11 шкіл громади запрацювали тільки 2.

Про це пише Центр журналістських розслідувань, посилаючись на місцевих жителів.

“Російські загарбники так і не змогли відкрити обіцяні ними школи в Каховській територіальній громаді, що на Херсонщині. Все, на що вони спромоглися – провести 1 вересня «урочисті лінійки» в чотирьох із 11 навчальних закладів. Після цього вони продовжили їх грабувати, а деякі з них перетворили на військові казарми, – йдеться в дописі. 

Напередодні 1 вересня окупанти планували відкрити майже всі місцеві школи, але відкрили тільки декілька. Це стає зрозуміло з опублікованих пропагандистських сюжетів на яких “урочисті лінійки” провели тільки в школах сіл Коробки та Роздольне та № 3 і № 5 у Каховці.

Після “святкування” 1 вересня в Коробках школу закрили та повідомили, що її роботу буде відновлено тільки після “референдуму”. 

Не вдалося окупантам відкрити школу № 1 у Каховці, яку очолила колаборантка терещенко олена сергіївна і школу № 4 на чолі з антоновою-маковик надією василівною. 

Нагадаємо, що на Херсонщині 14 з 22 викладачів Каховської школи мистецтв активно співпрацюють із російськими окупантами.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ