Підтримати нас

росіяни хочуть остаточно закрити 7 лікарень на окупованій частині Херсонщини

Vgoru
Автор статті
15 січня 2023 10:25
1,066
Поширити:

Про це йдеться в «наказі» в. о. «міністра охорони здоров’я» Херсонської області, колаборанта вадима ільмієва. Інформацію Центру журналістських розслідувань підтвердили в громадах.

“Олешківську лікарню мають «евакуювати» до Каланчака Скадовського району, Голопристанську лікарню – до Скадовська, Каховську і Новокаховську центральні міські лікарні – до Новотроїцького Генічеського району, Верхньорогачицьку і Великолепетиську лікарні – до Іванівки Генічеського району, а Горностаївську лікарню – до села Червона Поляна Костянтинівської територіальної громади Каховського району”, – йдеться в повідомленні.

В «наказі» колаборанта вадима ільмієва, зазначають у Центрі журналістських розслідувань, йдеться про проведення виписки з лікарень частини хворих, припинення госпіталізації хворих для планового лікування, призначення відповідальних за проведення «евакуаційних заходів», а також звільнення до 18 січня всіх медичних працівників, які відмовляються від «евакуації».

Відповідальними за це ільмієв призначив так званих «в. о. начальника відділу зі звернень громадян адміністративно-правового управління» богомолову-літаш олену, «в. о. начальника загального відділу адміністративно-правового управління» поліщук тетяну, «в. о. першого заступника міністра» шульгіну ірину, «в. о. заступника міністра» коновалова костянтина.

Раніше ми повідомляли, що у Каховці окупанти планують закрити лікарню і вивезти усіх хворих.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ