Підтримати нас

Російські війська запустили по Херсонщині балістичну ракету

10 вересня 2024 10:31
431
Поширити:
Фото: Мілітарний

У ніч на 10 вересня російські війська запустили по Херсонщині балістичну ракету, імовірно,  «Іскандер-М»   це швидкісна балістична ракета класу “поверхня-поверхня”. Заявлена дальність «Іскандер-М» – 500 км, але у разі застосування ядерної або звичайної полегшеної боєголовки може досягати 700 км.  з окупованого Криму.

Про це йдеться на сторінці Повітряного командування “Південь”

Також на півдні України Сили протиповітряної оборони на півдні України збили 5 російських ударних безпілотників «Shahed-136/131».

За даними голови Бериславської РВА, армія РФ завдала ракетного удару по Бериславському району.

Окрім цього, російські військові з реактивних систем залпового вогню та артилерії обстріляли Томарине, Новоберислав, Гаврилівку та Червоний Маяк. Пошкоджено житлові будинки та господарські споруди жителів Томариного та Новоберислава. Окупаційні війська безпілотниками атакували Берислав, Новоберислав, Хрещенівку та Михайлівку. Унаслідок цього пошкоджені дитячий садок у селі Михайлівка, а також адміністративна будівля, автомобіль у Бериславі.

  • Вночі армія РФ завдала удару по Шуменському мікрорайону Херсона. Влучили в автостоянку. Внаслідок удару пошкоджено понад 10 автівок.
  • Зранку 10 вересня в Понятівці Херсонської області окупаційні війська скинули з дрона вибухівку на рейсовий автобус.
  • Упродовж 9 вересня військові РФ атакували 19 населених пунктів Херсонщини. Через російську агресію 5 людей отримали поранення.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів