Підтримати нас

Родина з Херсонщини отримала грант і відкрила власну справу в Києві

Вгору
Автор статті
11 лютого 2024 18:48
1,152
Поширити:

Родина Проніних з Херсонщини отримала від держави грант і відкрила власну справу з виробництва натуральних цукерок у Києві.

Про це повідомляє Мінреінтеграції.

За ті кошти, які вони отримали придбали обладнання: професійний глазурувальний та пакувальний станки, йдеться в повідомленні.

“Рецепти пані Аліса розробляє власноруч разом із технологами. Родзинкою солодощів без цукру є багатошаровість. Зазвичай одна цукерка складається із трьох шарів.”, – пишуть в міністерстві.

За даними Мінреінтеграції, бізнес Аліси та В’ячеслава Проніних успішно функціонує.

Зазначається, що до повномасштабного вторгнення Росії, родина мала власну справу в Херсоні. Вони керували закладами здорового харчування та цехом із виробництва вегетаріанських десертів. Але під час окупації міста евакуювалися до Києва.

  • Херсонські аграрії другий рік перебувають в умовах війни. Заміновані поля, розбита техніка та зерносховища, брак обігових коштів та дефіцит робочих рук –  ще не повний перелік їхніх проблем. Про цьогорічну посівну, проблеми хліборобів та шляхи їх вирішення, журналістка “Вгору” говорила з очільником Департаменту сільського господарства ХОВА Дмитром Юнусовим і фермерами з Бериславщини Олександром Гордієнком, Юрієм Малетою та Віктором Деркачем.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ