Підтримати нас

Роботу ринку у Великих Копанях призупинено

Автор статті
10 квітня 2020 04:15
697
Поширити:

Роботу ринку «Неждана» у Великих Копанях Олешківського району тимчасово призупинено у зв’язку з порушенням санітарних та карантинних норм. Таке рішення прийнято на основі висновків Держпродспоживслужби та Нацполіції.

Про це повідомив керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, заступник голови облдержадміністрації Вадим Чабан.

За його словами, адміністрація ринку не забезпечує безпеку покупців та працівників: не здійснюється температурний скринінг, допускається велике скупчення людей, працюють торговельні точки (кафе), робота яких у зв’язку з карантином заборонена.
«Ми розуміємо, що ринок у Великих Копанях є одним з найбільших в Україні, і розуміємо необхідність того, щоб він працював. Але зараз безпека та здоров’я наших громадян – перш за все. Адміністрація та власники ринку мають забезпечити дотримання санітарних та протиепідемічних норм. Тільки у такому випадку ринок відновить свою роботу», - зауважив Вадим Чабан.

Сьогодні з 08.00 роз’яснювальну роботу із власниками та директором ринку здійснює спеціальна бригада, до складу якої входять представники:
• ГУ Національної поліції в Херсонській області;
• ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області;
• райдержадміністрації та ОТГ;
• обласної санітарно-епідеміологічної станції;
• Укртрансбезпеки;
• ГУ ДСНС України у Херсонській області;
• Управління Служби безпеки України в Херсонській області.

За результатами роботи бригади та виконанням адміністрацією ринку всіх санітарних та протиепідемічних вимог буде прийнято рішення про відновлення його роботи.

Управління суспільних комунікацій ХОДА

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ