Підтримати нас

Робота Нижньосірогозької Казначейської служби заблокована

Vgoru
11 квітня 2022 15:24
791
Поширити:

 Про це, зокрема, повідомляється на сторінці громади у Фейсбуці.

“Обслуговування бюджетних установ та підприємств здійснюється дистанційно через Казначейську службу, яка знаходиться на території однієї з областей Західної України. Фінансуються всі видатки відповідно до наданих електронних версій документів у межах бюджетних асигнувань, передбачених селищним бюджетом.

Проблеми виникли лише в тих закладах освіти та культури, в яких керівники не встигли оформити електронні ключі та електронну печатку. Тобто, керівники не можуть засвідчити електронні версії документів, а паперові версії передати чи надіслати – немає можливості.

Більше двох тижнів спільно з фінансистами, спеціалістами з ІТ-технологій та представниками Державної казначейської служби намагаємося знайти вихід з цієї ситуації. Сьогодні вчергове нам пообіцяли, що, можливо, питання вирішиться позитивно.

Також не здійснюється фінансування апарату селищної ради, бо 24 березня 2022 року Державною казначейською службою заблоковано електронні ключі та електронну печатку селищної ради - через зникнення селищного голови”, - йдеться у повідомленні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ