Підтримати нас

Рибоохоронний патруль затримав чоловіка, який незаконно виловлював рибу на Херсонщині 

05 жовтня 2024 15:00
112
Поширити:
Фото: Херсонський рибоохоронний патруль

4 жовтня інспектори рибоохоронного патруля затримали чоловіка. Він незаконно ловив рибу в Національному природному парку «Нижньодніпровський», що розташований в акваторії озера Біле. 

Про це йдеться на сторінці патруля.

У дописі повідомили, що чоловік впіймав 20 кілограмів риби, зокрема карася, сазана та щуки. Внаслідок цього він спричинив збитків рибному господарству на суму 216 тисяч 506 гривень. 

Загалом з 2 по 4 жовтня інспектори виявили 6 порушень природоохоронного законодавства. Сума збитків становила 381 тисячу 440 гривень.

  • Інспектори Херсонського рибоохоронного патруля вилучили 18 заборонених знарядь лову в акваторії Інгульця Бериславського району та в заповідній зоні Національного природного парку “Нижньодніпровський”.
  • Інспектори Херсонського рибоохоронного патруля затримали чоловіка, який незаконно виловлював рибу в акваторії озера Біле. Чоловік сіткою виловив 14 кілограмів водних біоресурсів та завдав збитків на суму 992 тисячі 239 гривень.
  • Журналісти “Вгору” розповідали про терміни заборони вилову риби на Херсонщині та які штрафи можуть отримати порушники. 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів