Підтримати нас

При спробі дачі хабара затримано керівника обласної поліції. ВІДЕО

Автор статті
30 березня 2016 02:46
608
Поширити:

Разом з ним затримано одного з керівників інституту, що входить до складу Національної академії внутрішніх справ. Неправомірна вигода призначалася за проходження атестації двома заступниками начальника обласного Главку поліції.

Оперативниками Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції спільно зі співробітниками Департаменту з розслідування та нагляду у кримінальних провадженнях у сферах державної служби та власності Генеральної прокуратури України затриманий виконуючий обов'язки начальника Головного управління Національної поліції в одній з областей. Разом з ним затримали заступника директора інституту післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ України.

У даний момент працівники поліції затримані за підозрою у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 4 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Проводиться комплекс слідчих і розшукових дій з метою встановлення всіх обставин вчиненого кримінального правопорушення. Також вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе зазначила, що Департамент внутрішньої безпеки спрацював оперативно – і посередника, і хабародавця затримали.

«Це показовий факт дії правоохоронної реформи. Приклад, як відбувається трансформація людської ментальності та самоочищення системи. Нам важко, але ми змінюємося. І працюємо далі», – підкреслила Хатія Деканоідзе.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ