Підтримати нас

Прикордоннику щоб зберегти особисте життя довелося стріляти

07 серпня 2016 15:03
234
Поширити:

Сьогодні, прикордонникам відділу «Чонгар», що на Херсонщині, довелося стріляти, аби вгамувати зухвальця, що погрожував фізичною розправою прикордонному наряду.

Як повідомлялося раніше, лише о 10 годин 50 хвилин російська окупаційна влада відновила пропускні операції у напрямку КПВВ «Чонгар». Внаслідок цього перед контрольним пунктом утворилася черга із 70 автівок. Тому, з метою попередження конфліктних ситуацій серед подорожуючих та контролю за чергою, прийнято рішення виставити додатковий прикордонний наряд.

Так, автомобіль «Шевроле» української реєстрації, перебуваючи у черзі, виїхав на зустрічну смугу, та намагався якнайшвидше проїхати на територію контрольного пункту для проходження пропускних операцій. Прикордонники, помітивши зухвальця, намагалися зупинити його та роз’яснити порядок пропуску через адмінмежу. Та власнику транспортного засобу це не сподобалось. Він продовжував чинити опір, погрожуючи прикордонникам фізичною розправою та наїздом на них. Тому, аби вгамувати водія правоохоронцям довелося здійснити попереджувальний постріл вгору.

На даний час очікується прибуття представників Національної поліції для встановлення обставин правопорушення та прийняття правового рішення. Також у діях водія автомобіля вбачається порушення вимог статті 185-10 КУпАП України «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України».

Прес – служба Бердянського прикордонного загону

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів