Підтримати нас

Прихильникам Ульянова не спиться

Автор статті
30 квітня 2016 01:00
636
Поширити:

У 20-х числах квітня на неохайно заклеєних оголошеннями зупинках міського транспорту в Цюрупинську з'явилися... листівки. Так, так, щось на зразок тих, що їх розклеювали колись більшовики і підпільники. Просто дежавю якесь.

Мимоволі виникла думка: мабуть, це відновив дії підпільний обком забороненої в Україні комуністичної партії. А, можливо, прихильникам Ульянова не спиться ночами чи просто не мають у цей час іншого заняття, ніж бігати містом і розклеювати підпільно надруковані матеріали? А як можна заснути, коли у знятого з п’єдесталу  кумира річниця народження, а тут тобі ніяких урочистостей, ніяких: “А Лєнін такой молодой...” , ніяких червоних прапорів, ковбаси за 2.20, дешевої горілки і...прочая. А ще й тарифи давлять. Так і тягне в підпілля піти. І створити черговий агітаційно-викривальний “шедевр”.

Чим же порадували цюрупинчан невідомі творці підпілля? На клаптику паперу надруковане наступне: окрім уже названої згадки про річницю “вождя”, там таке  (мовою оригіналу): “Ленин жив! А ты??? Не мешают тебе памятники Ленину получать европейскую зарплату?” Думаю, розгорнуту відповідь мають надати правоохоронці. Бо реваншистські настрої у прикордонній області ні до чого хорошого не приведуть.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ