Підтримати нас

Проєкт "Польська полиця" у Херсоні

Vgoru
Автор статті
09 травня 2021 10:17
1,148
Поширити:

У Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара 11 травня о 18.00, під час візиту Посла Республіки Польща в Україні Бартоша Ціхоцького відбудеться презентація української версії міжнародного проєкту "Польська полиця".

"Польська полиця", завдяки публічним бібліотекам країн світу, уже 5 рік поспіль об’єднує читачів, які цікавляться вивченням польської мови.  

Україна - третя країна, де Інститут книги (м. Краків) у співпраці з польською дипломатією, місцевими громадськими партнерами та самоврядуванням реалізовує цей проєкт, метою якого є створення доступу до польської літератури в публічних українських бібліотеках.

Понад 1200 книг польських авторів (як польською мовою, так і в перекладі на українську) буде передано до 26 бібліотек України. 

Міжнародний проєкт "Польська полиця" Польського Інституту книги реалізується завдяки фінансуванню Міністерства культури, національної спадщини та спорту Республіки Польща, а також за підтримки Посольства Республіки Польща у Києві, Міжнародного Товариства Польських Підприємців в Україні та Фонду "Допомога полякам на Сході".

Довідки за тел.. – (0552) 22 64 48.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ