Підтримати нас

Президент вручив орден “Золота Зірка” військовому, який брав участь у боях на Херсонщині

16 липня 2024 09:21
418
Поширити:
Фото: офіційне інтернет-представництво Президента

15 липня Володимир Зеленський вручив орден “Золота Зірка”   Герою України вручається орден “Золота Зірка” за здійснення визначного геройського вчинку або орден Держави – за визначні трудові досягнення.   старшому сержантові Миколі Козаку. Він брав участь у боях з окупаційними військами на Херсонщині. 

Про це йдеться на сторінці офіційного інтернет-представництва Президента.

Зазначається, що військовий у 2022 році під час наступу військових РФ на територію Херсонщини з гранатомета уразив їх танк та ліквідував 2 вогневі позиції. Унаслідок цього російські військові відступили. 

Окрім цього, старший сержант на Донеччині взяв командування на себе та вивів особовий склад на новий рубіж. Він забезпечив утримання лінії оборони та не допустив прориву армії РФ. 

  • Володимир Зеленський надав звання Героя України із врученням ордену "Золота Зірка" військовому 137 окремого батальйону 35 бригади морської піхоти молодшому сержанту Владиславу Андрущенку.
  • 7 липня в Одесі Володимир Зеленський нагородив “Хрестом бойових заслуг” трьох військових, які брали участь у боях на лівобережжі Херсонщини.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів