Підтримати нас

Представник від Херсонської області візьме участь у засіданні Комісії при Міністерстві інформаційної політики

Автор статті
09 січня 2016 07:32
577
Поширити:

Міністерство інформаційної політики України запросило до участі у засіданні Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення представника обласної державної адміністрації.

Від облдержадміністрації участь у засідання Комісії візьме директор Департаменту з питань внутрішньої та інформаційної політики Ольга Савенко. Це буде перше засідання Комісії у 2016 році та друге засідання, у якому братиме участь представник Херсонської облдержадміністрації.

«Це вдруге я буду представляти Херсонську область на цій Комісії. Наша участь у засіданнях Комісії ініційована адміністрацією, тобто нами. За результатами попередньої Комісіі, після проведення ґрунтовної роботи, Міністерством були виділені телевізійні передавачі, які вже заплановані в обласній програмі розвитку інформаційного простору на 2016 рік для відновлення українського телевізійного мовлення, а також упередження і протистояння інформаційній агресії, яка спрямована з окупаційної території на Херсонську область», – розповіла Ольга Савенко. Вона також зазначила, що наприкінці року облдержадміністрація знов звернулась до Міністерства, щоб взяти участь у першій Комісії 2016 року з метою реалізації шляхів отримання цієї техніки.

Більш детальну інформацію Ольга Савенко доповість за результатами засідання Комісії.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ