Підтримати нас

Правоохоронці затримали двох браконьєрів на озері Сиваш

01 травня 2017 11:30
580
Поширити:

Прикордонники разом із представниками Азоврибохорони та співробітником СБУ  припинили одразу два факти незаконного вилову водних біоресурсів у Азовському морі.

Так, сьогодні зранку прикордонники від відділу «Генічеськ» разом із співробітником Азоврибохорони біля узбережжя  озера Сиваш в районі с. Семихатки, що на Херсонщині, виявили 45-річного громадянина, який вбрід за допомогою ятера наловив близько 700 особин бичка, тим самим завдав збитків державі на суму понад 22 тисячі гривень.

За даними фактами прикордонники направили повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ч.1 ст. 249 КК України (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом).

А згодом, ще один факт незаконного промислу на озері Сиваш в районі с.Семихатки припинили прикордонники разом із співробітниками Азоврибохорони та СБУ.  Цього разу  23-річний місцевий житель теж за допомогою ятера наловив близько 300 особин бичка. Представники Азоврибохорони оцінили вилов на суму понад 9 тисяч гривень. 

Рибу та знаряддя лову вилучено представниками Азоврибохорони.

Прес – служба Бердянського прикордонного загону

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ