Підтримати нас

Правоохоронці вилучили пального майже на 1,7 млн. гривень.

Автор статті
21 грудня 2018 09:57
745
Поширити:

Працівники податкової міліції фіскальної служби спільно з представниками прокуратури, співробітниками управління захисту економіки Нацполіції області та Генічеську припинили діяльність мережі незаконних АЗС та АГЗС.

За інформацією прес-служби Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, мережа належить одному з місцевих підприємців, який реалізовував пальне невідомого походження без наявності відповідних дозвільних документів.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 272 Кримінального Кодексу України - Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою (карається штрафом до 850 грн., або виправними роботами до двох років, або до трьох років обмеженням волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого).

На незаконних заправках вилучено майже 66 тис. літрів пального (скраплений газ, дизельне пальне, бензин марки «А-92» та «А-95») орієнтовною вартістю майже 1,7 млн. грн., обладнання АЗС та АГЗС, чорнові записи, документи та комп’ютерну техніку.

Наразі тривають слідчі дії.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ