Підтримати нас

Працівники Великоолександрівського відділення поліції упродовж доби розкрили крадіжку грошей з будинку

06 вересня 2017 16:00
238
Поширити:

У Великоолександрівське відділення поліції звернувся 72-річний місцевий житель. Чоловік повідомив про крадіжку 32-х тисяч гривень з його будинку. Поліцейські упродовж доби встановили особу зловмисниці та повернули пенсіонеру частину викрадених коштів.

Заявник розповів, що майже два тижні знаходився у районній лікарні. Повернувшись додому, він виявив, що у нього з будинку зникло 32 тисячі гривень.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські оглянули будинок і слідів злому вхідних дверей чи вікон не виявили. З’ясувалося, що на час свого лікування потерпілий домовився з 44-річною односелицею про нагляд за його господарством. Крім жінки, в будинок ніхто не міг зайти. Поліцейські відвідали жінку за місцем її проживання.

Як розповів начальник Великоолександрівського відділення поліції Вадим Ковальчук, односелиця потерпілого зізналась у скоєнні злочину. Вона розповіла, що гроші знайшла нібито випадково і не втрималася, забрала собі. Жінка виправдовується тим, що має 10 дітей і частину сусідських грошей витратила на купівлю шкільних речей. Решту грошей (15 тисяч гривень), загорнутих у газету, підозрювана добровільно віддала.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» (карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років).

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів