Підтримати нас

Працівники поліції в порту «Херсон» викрили трьох херсонців у браконьєрстві

01 лютого 2018 05:00
256
Поширити:

Під час відпрацювання акваторії річки Дніпро працівники відділення поліції в порту «Херсон» поблизу автомобільного мосту через річку в межах сел. Антонівка помітили біля берега човен, на борту якого знаходилися троє чоловіків. Під час перевірки з’ясувалося, що громадяни віком від 21 до 35 років вивантажують з човна на берег місинову сітку з живими водними біоресурсами.

Як розповів начальник відділення поліції в порту «Херсон» Максим Жарков, в сітці довжиною 250 метрів знаходилися 26 товстолобів, з яких 24 були у снулому стані. Завдані збитки складають 6120 гривень.

Громадяни для з’ясування всіх обставин були доставлені в Дніпровське відділення поліції. Попередня правова кваліфікація правопорушення – ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом» (карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого).

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів