Підтримати нас

Позов, який подав депутат Сергій Сорокунський на херсонські медіа, суд не визнав

Автор статті
15 квітня 2024 20:57
265
Поширити:
Фото: Херсон.Громада.Ініціатива

15 квітня 2024 року Херсонський міський суд відмовив в повному обсязі у позові депутату Херсонської обласної ради від партії “Блок Володимира Сальдо” Сергію Сорокунському. Він подав позов на онлайн-медіа “Мост” та “Гривна”.

Про це йдеться на сторінці Інституту масової інформації.

Зазначається, що адвокат Сорокунського просив суд встановити те, що інформація, яка розміщена в анонімному каналі “База зрадників Херсона” та на сайтах “Мост” і “Гривна” не відповідає дійсності. Вона також зачіпає гідність та перешкоджає діловій репутації його клієнта. 

“Йдеться про пост від 25 вересня 2022 року, в якому автори анонімного telegram-каналу писали, що Сергій Сорокунський співпрацює з окупаційною владою. Онлайн-видання “Мост” у статті про депутатів облради, які підозрюються або можуть підозрюватись у державній зраді та колабораціонізмі, серед іншого посилалося на цей пост і наводило його скриншот, але автор не давав оцінок діяльності Сорокунського та інших депутатів”,– йдеться в матеріалі.
 
Головного редактор видання “Мост” Сергій Нікітенко повідомив:

“Ми чітко сказали, що депутат від Блоку Володимира Сальдо Сергій Сорокунський фігурував у різних списках зрадників. І в тих, що “зливали” з СБУ, і в анонімних Telegram-каналах. Також у матеріалі ми вказали, що підозру йому не оголошували й він спокійно заїхав до України з Європи, де переховувався декілька місяців після виїзду з тоді ще окупованого Херсона”.
  • З 2010 по 2015 роки Сергій Сорокунський обраний депутатом Херсонської обласної ради від партії «Партія регіонів».
  • У 2020 році Сергій Сорокунський обрався депутатом Херсонської обласної ради від партії «Блок Володимира Сальдо».
  • Центральний районний суд міста Миколаєва відмовився зняти арешт із частини майна агропідприємства сім’ї Сорокунських із Херсонщини. 
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ