Підтримати нас

Посадовець держпідприємства на Херсонщині привласнив авто зловживаючи службовим становищем

Автор статті
04 квітня 2024 18:51
166
Поширити:
Фото: OLX.ua

Заочну підозру у привласненні майна шляхом зловживання службовим становищем в умовах воєнного стану отримав 40-річний посадовець одного з державних підприємств Херсонської області.

Про це повідомила Херсонська обласна прокуратура.
    
За даними слідства, з 2019 року чоловік працював на посаді заступника начальника одного з державних підприємств Херсонщини, яке займалося експертними оцінками. Між чоловіком та підприємством уклали угоду про часткову індивідуальну матеріальну відповідальність за цінності підприємства, які він прийняв на зберігання.

На початку листопада 2022 року чоловік, користуючись своїм службовим становищем, незаконно привласнив автомобіль "Chevrolet", який підприємство передало йому на зберігання. 

Унаслідок цього він завдав збитків підприємству на майже 73 тисячі гривень.

  • Нещодавно стало відомо, що судитимуть депутата селищної ради на Херсонщині за корупцію. Він привласнив бюджетні кошти на ремонті систем водопостачання.
  • У листопаді 2023 року прокуратура писала, що в Херсоні директора комунального закладу визнали винним в адміністративному правопорушенні, пов’язаному з корупцією. Чоловік видавав премії своїм родичам, яких влаштовував до установи.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ