Підтримати нас

Понад 70 дітей-сиріт перебуває на обліку в Голопристанській громаді на Херсонщині

01 червня 2024 16:15
212
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"

Станом на 1 червня понад 75 дітей перебувають на первинному обліку служби у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю виконавчого комітету Голопристанської міської ради Херсонської області. З них – діти-сироти та діти, які позбавлені батьківського піклування.

Про це повідомляє Голопристанська міська військова адміністрація.

Протягом 2024 року двом дітям, які позбавлені батьківського піклування та одній опікунській родині, в якій виховуються 3 дитини вдалось виїхати з окупованої території, зазначили в адміністрації.

  • На підконтрольну Україні територію вдалося вивезти сім'ю, що виховує двох братів 12 та 16 років, позбавлених батьківського піклування із лівобережжя Херсонщини.
  • 13 травня ще 24 людини евакуювалися з Херсонської області. Загалом із моменту деокупації понад 45 тисяч людей виїхали, із них – 6 тисяч 200 дітей та 460 маломобільних людей. Очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив, що жителі Херсонщини можуть виїхати до безпечніших регіонів України – Хмельниччини, Київщини, Кіровоградщини, Миколаївщини, Одещини, Івано-Франківщини та Львівщини.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів