Підтримати нас

Поліція встановлює обставини вибуху у Новій Каховці

09 вересня 2019 06:00
394
Поширити:

Вранці, 9 вересня, в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував житель Нової Каховки. Чоловік розповів, що близько години тому на подвір’ї його домоволодіння щось вибухнуло. На щастя ніхто із громадян не постраждав.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В ході огляду місця події поліцейські виявили на поверхні невелику воронку, яка залишилася після вибуху, та металеві уламки. Спеціалісти-вибухотехніки обласного главку поліції припускають, що зловмисник використав гранату РГД-5. Більш точніша інформація буде після проведення дослідження працівниками експертно-криміналістичного центру.

За даним фактом в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України «Хуліганство» (санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років). Наразі слідчо-оперативна група з’ясовує усі обставини події. Поліція просить мешканців міста, в разі володіння корисною інформацією стосовно події, зателефонувати за номером "102" або звернутись в Новокаховський відділ поліції. Анонімність гарантується.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ