Підтримати нас

Поліція відкрила кримінальні провадження за незаконну порубку дерев

Автор статті
18 грудня 2019 05:00
758
Поширити:

У неділю, 15 грудня, інспектори сектору реагування районного відділення поліції під час чергування двічі зупиняли автомобілі, в причепах яких знаходились спиляні дерева.

В кожному разі документів на деревину у водіїв не було. За обома фактами були відкриті кримінальні провадження за незаконну порубку дерев.
Так, близько 19:00 у с. Нова Збур’ївка поліцейські зупинили автомобіль «ВАЗ-2106», в причепі якого знаходились 23 колоди сосни довжиною 1,5 м кожна та діаметром від 11 до 26 см. 30-річний водій жодних документів на порубку та перевезення деревини не мав. Цього ж вечора, близько 23:00, патрулюючи територію поблизу с. Стара Збур’ївка, інспектори зупинили ще один автомобіль «ВАЗ-2106», причеп якого був завантажений 2 кубометрами дерева маслина. Як і в першому випадку, 23-річний водій дозвільних документів не мав.
За словами начальника Голопристанського відділення поліції Олександра Воропаєва, браконьєрами виявились мешканці району. Вони пояснили, що спилили дерева для власних потреб.

Бензопили, транспортні засоби, причепи та деревину поліцейські вилучили і доставили у відділення поліції. За даними фактами слідчими в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесені відомості за ч.1 ст.246 Кримінального кодексу України «Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу». Чоловікам може загрожувати до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ