Підтримати нас

Поліцейські вилучили у жительки Нововоронцовського району бойову гранату

Автор статті
29 січня 2020 11:00
226
Поширити:

У Нововоронцовське відділення поліції звернувся 59-річний чоловік.

Він розповів, що був в гостях у місцевої жительки і під час сварки господарка стала погрожувати йому предметом, схожим на гранату. За місцем проживання 58-річної жінки виїхала слідчо-оперативна група. Під час перевірки інформація підтвердилася.

Поліцейські виявили в будинку предмет, схожий на гранату Ф-1 з запалом. Жінка пояснила, що знайшла предмет у речах сина, який помер рік тому. Зі слів жінки, того дня гість образив її та вдарив по обличчю. Щоб налякати його, вона винесла з кімнати гранату. Предмет поліцейські вилучили та направили на дослідження, встановлюється його походження.

У свою чергу, жінка написала заяву про спричинення їй тілесних ушкоджень. Нині її направлено на проходження СМЕ для встановлення ступеня тяжкості завданих травм та відкриття кримінального провадження за ст.125 Кримінального кодексу України.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Відділ комунікацій Херсонської поліції

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ