Підтримати нас

Поліцейські викрили водія з незаконною деревиною

03 листопада 2016 17:00
679
Поширити:

У Голопристанському районі поблизу селища Нова Збур’ївка співробітники роти дорожньо-патрульної служби зупинили автомобіль “ВАЗ 2121”. У причепі знаходились стовбури свіжоспиляної деревини. Дозвільних документів на вантаж водій не мав.

За словами начальника відділу безпеки дорожнього руху Управління превентивної діяльності ГУНП Віталія Боднарука, увечері співробітники роти ДПС патрулювали територію Голопристанського району. Поблизу с. Нова Збур’ївка вони побачили автомобіль із причепом, завантажений деревиною. Перевірили документи водія та попросили надати супровідні документи на вантаж. Водій нічого пояснити не зміг та не надав ніяких документів на перевезення деревини. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Голопристанського відділення поліції.

Під час огляду автомобіля поліцейські виявили свіжоспиляні дерева сосни та бензопилу. Також правоохоронці встановили, що 31-річний чоловік випилював дерева у лісопосадках та використовував їх у власних цілях. Сума завданих збитків становить близько 7000 гривень.

Чоловіку загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів