Підтримати нас

Поліцейські провели рейд з протидії незаконного продажу дітям алкоголю і тютюну

Автор статті
29 грудня 2019 07:01
788
Поширити:

Працівники відділу ювенальної превенції провели нічний рейд у смт Білозерка з метою профілактики і припинення тютюнопаління серед підлітків, а також інформування їх про адміністративну відповідальність за такі правопорушення.

Під час профілактичного рейду поліцейські виявляли неповнолітніх, які палили цигарки та вживали алкогольні напої. Поліцейські провели з ними профілактичні бесіди щодо відповідальності за вчинені правопорушення. У відношенні чотирьох хлопців складені адміністративні протоколи за ст.175-1 КУпАП «Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях» та ст.178 КУпАП «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді».

Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько, з початку року у відношенні неповнолітніх, які курили тютюнові вироби у заборонених місцях, складено 370 адміністративних протоколів. За розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях - 419 адміністративних матеріалів. За доведення неповнолітніх до стану сп'яніння на дорослих поліцейські склали 178 адмінпротоколів. Виявлено 140 фактів продажу підліткам алкогольних напоїв і тютюнових виробів. На підприємців, у магазинах яких дітям продали тютюнові вироби та спиртні напої, накладені штрафи.

Поліція звертається до громадян не бути байдужими і обов'язково повідомляти про факти незаконного продажу дітям алкоголю і тютюну. Будьте певні, що поліцейські перевірять усі звернення і, в разі виявлення порушень закону, негайно відреагують.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ