Підтримати нас

Поліція Херсонської області - про події та злочини минулої доби

Vgoru
21 травня 2021 08:34
622
Поширити:

Упродовж доби до підрозділів поліції в області надійшло 609 заяв, серед яких 86 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровано 2 дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, в результаті яких 1 людина загинула та ще одна отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники поліції склали 102 адміністративні протоколи, з них 2 - за керування транспортом  у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

У Херсонське районне управління поліції звернувся 39-річний мешканець мікрорайону "Таврійський". Заявник розповів, що невідомий незаконно заволодів його автомобілем «Daewoo Sens», який заявник залишив на ніч біля під’їзду свого будинку. 

В "Єдиний центр 102" поліції Херсонщини звернувся 56-річний мешканець обласного центру. Йому на мобільний  зателефонував невідомий  та представився працівником служби безпеки  банку. Псевдопрацівник повідомив, що банківська картка чоловіка заблокована та для її розблокування необхідно назвати реквізити. Заявник назвав дані картки, після чого йому надійшло SMS-повідомлення, що з рахунку знято майже 30 тисяч гривень.  

За даними фактами проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ