Підтримати нас

Поліція Херсонщини запрошує на свято "Ми – твій захист, безпека та допомога!"

Автор статті
11 червня 2021 10:30
1,256
Поширити:

Свято від поліцейських Херсонщини відбудеться 12 червня на площі Свободи в Херсоні.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області, захід планують розпочати з 10-ої годині ранку. Для дітей проведуть безліч тематичних ігрових вікторин, майстер-класів, а також конкурси та спортивні змагання з призами.

Кожен охочий зможе в ігровій формі випробувати себе у ролі прикордонника, нацгвардійця, поліцейського й рятувальника.

На центральній площі Херсона розташують чимало спеціальних локацій.

На локації спецпризначенців будуть демонструвати прийоми рукопашного бою. За бажанням можна навчитися прийомам самооборони, а за результатами навчання отримати значок “Кращий боєць”

Кінологи з собаками покажуть, як зазвичай відбувається затримання злочинців та пошук наркотичних речовин. Охочі зможуть познайомитися з чотирилапими та зробити фото на згадку.

Для гостей свята проведуть майстер-клас “10 правил безпечної поведінки”, конкурс малюнків, а також змагання на визначення найсильнішого учасника.

Дітям продемонструють, як надати першу медичну допомогу на спеціальних манекенах, і після практичних занять відбудеться конкурс на кращу перев’язку.

Ювенальні поліцейські готують для малечі кримінальні головоломки та загадки, за розгадку яких нагородять іміджевою продукцією від поліції.

Фізичну підготовку, а саме стрибки, техніку присідання та біг на швидкість перевірять працівники тренінгового центру поліції.

Найпопулярніші локації зазвичай у працівників поліції охорони та вибухотехнічної служби, які своєю чергою продемонструють спецзасоби та екіпірування, показове безпечне знешкодження вибухівки.

Поліцейські Херсонщини запрошують на свято «Ми – твій захист, безпека та допомога!» і гарантують море позитивних емоцій та вражень.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ