Підтримати нас

Поліція Херсонщини повідомила, якою була минула кримінальна доба

Vgoru
Автор статті
18 травня 2021 08:30
945
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 627 заяв, серед яких 119 звернень містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстровано 4 дорожньо-транспортних пригоди, в результаті яких 4 людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники поліції склали 113 адміністративних протоколів, з них 20 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

У Херсонське районне управління поліції надійшло повідомлення від 20-річного мешканця обласного центру. Хлопець розповів, що він знайшов на одному з Інтернет-сайтів оголошення про продаж ноутбуку. Заявник перерахував продавцю наперед майже 14 тисяч гривень, але придбаний товар так і не отримав. Телефон продавця знаходиться поза зоною досяжності.  

У територіальний підрозділ поліції Олешок звернувся 45-річний чоловік. Заявник розповів, що вночі на території ринку у с. Великі Копані невідомий зловмисник викрав з автомобіля «Volkswagen» 58 тисяч гривень та майже 3 тисячі доларів США. 

А в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала 41-річна херсонка, яка розповіла, що невідомий зловмисник проник в її квартиру, звідки викрав ноутбук та ювелірні вироби. 

За даними фактами проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ