Підтримати нас

Поліція Херсонщини повідомила про кримінальні події минулої доби

Vgoru
Автор статті
09 грудня 2020 09:30
837
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 505 заяв і повідомлень, серед яких 100 звернень містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, в результаті якої одна людина отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 45 адміністративних протоколів, з них 4 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

У Генічеський відділ поліції зателефонував 16-річний місцевий мешканець. Хлопець розповів, що ввечері невідомий зловмисник незаконно заволодів його мопедом «Honda Dio», який він залишив на декілька годин біля свого двору. 

У Дніпровське відділення поліції звернулась 33-річна жителька району. Жінка розповіла, що 6 грудня, близько 20:30, на вулиці 22-Східна невідомий злодій забрав у неї мобільний телефон «Xiaomi Redmi 9» та безпровідні навушники. 

У «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 58-річний мешканець обласного центру. Чоловік розповів, що на одному з сайтів в мережі Інтернет знайшов оголошення про продаж автомобіля. Заявник перерахував продавцю 34 тисячі гривень передоплати, після чого зв'язок з останнім обірвався. 

За даними фактами проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ