Підтримати нас

Поліціянти повідомили про підозру жителю Херсона, який за гроші “допомагав” скласти іспити з водіння

26 серпня 2024 16:50
172
Поширити:
Фото: Національна поліція

Правоохоронці повідомили про підозру 38-річному жителю Херсона, який пропонував “допомогу” зі складання теоретичного або практичного іспиту з водіння у сервісному центрі.

Про це повідомила Поліція Херсонської області.

За даними слідства, чоловік пропонував громадянам, які закінчили навчання в автошколі, допомогти скласти іспити за окрему плату. Свої послуги він оцінював в середньому в 10 тисяч гривень.

Правоохоронці зазначають, що під час особистих зустрічей із клієнтами зловмисник запевняв їх, що наразі майже неможливо особисто скласти іспити в територіальних сервісних центрах. Однак у нього є знайомства в одному з миколаївських ТСЦ і він може вплинути на працівників центру щодо позитивної здачі іспиту.

Наразі слідчим відомо принаймні два прецеденти, в одному житель Херсона успішно “склав” практичний іспит, а інший херсонець – теоретичний.

Під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили у чоловіка понад десять печаток із відтисками різних організацій, комп’ютерну техніку, бланки медичних довідок, отримані злочинним шляхом гроші.

Йому загрожує штраф в розмірі від 34 до 93 тисяч 500 гривень або позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. 

  • Нещодавно СБУ Херсонської області та Миколаївська спеціалізована прокуратура викрили 43-річного керівника одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки в Херсоні, його підлеглого та одного місцевого жителя. Вони розробили план, за яким військовозобов'язані могли уникати мобілізації та незаконно перетинати кордон України.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів