Підтримати нас

Поліція знайшла в жителя Херсонщини гранатомет та боєприпаси

Вгору
Автор статті
15 березня 2024 12:15
277
Поширити:
Фото: Національна поліція Херсонської області

У Високопіллі Бериславського району Херсонської області поліція знайшла та вилучила у 52-річного жителя села Нова Шестерня гранатомет та боєприпаси. 

Про це йдеться на сторінці Поліції Херсонської області.


 


Зазначається, що після деокупації населеного пункту він знаходив колишні позиції армії РФ та ЗСУ, де збирав залишені снаряди. 

Керівник поліційного підрозділу Олександр Коновал повідомив, що чоловік зберігав російську реактивну гранату РПГ-30 “КРЮК”, два корпуси гранат РГД-5, два запали типу УЗРГМ-2 та 108 набоїв до автоматичної зброї.

За словами затриманого, він зберігав їх як трофей та для самозахисту. 

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

  • У Херсонській області під час огляду автомобіля 41-річного жителя Дніпропетровської області поліціянти виявили боєприпаси. Правоохоронці отримали інформацію, що чоловік їх знаходив на колишніх бойових позиціях.
  • Раніше стало відомо, що в Бериславському районі Херсонської області в будинку місцевого жителя знайшли зброю та боєприпаси, які чоловік збирав на колишніх позиціях військ РФ та зберігав у себе вдома. 
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ