Підтримати нас

Погіршення погодних умов у найближчі дні

09 січня 2016 05:30
189
Поширити:

Головне управління ДСНС України у Херсонській області повідомляє про погіршення погодних умов у найближчі дні та вкотре звертається до водіїв з проханням бути обережними та уважними на дорогах, дотримуватися правил дорожнього руху і по можливості не виїжджати на далекі відстані аби не стати «заручником негоди».

З приводу цього, сьогодні, 8 січня, у приміщенні Головного управління ДСНС України у Херсонській області у режимі відеоконференції відбулося засідання міжвідомчого оперативного штабу Державної комісії з питань ТЕБ та НС під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка. Основне питання, що розглядалося на засіданні - «Готовність до реагування на можливі надзвичайні ситуації під час несприятливих погодних умов». У нараді взяли участь керівники обласних підприємств, установ та організацій, від яких залежить нормальне функціонування систем життєзабезпечення населення.

У ході засідання основну увагу було звернуто на організацію оперативного реагування відповідними службами на можливі випадки надзвичайних ситуацій при суттєвому погіршенні погодних умов. По закінченні відеоконференції заступник голови Херсонської облдержадміністрації Ігор Шепелєв наголосив на необхідності здійснення цілодобового моніторингу ситуації на території області, проведення інформування населення про зміни погодних умов та ліквідації надзвичайних подій у найкоротші терміни.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ