Підтримати нас

Пліч-о-пліч: у Заградівці будівельники з Рівненщини відремонтували 70 будинків

Vgoru
12 вересня 2023 11:15
1,601
Поширити:

У межах проєкту “Пліч-о-пліч” у Заградівці Кочубеївської громади будівельники з Рівненщини відремонтували 70 будинків, пошкоджених армією РФ. 

Про це повідомляє ХОВА.

Як зазначається, першочергово фахівці відбудовують житло родинам із дітьми, літнім та самотнім людям.

В адміністрації розповідають про мешканку села Наталю Суздаль. Вона залишилася одна, її син та чоловік боронять Україну на Запорізькому та Бахмутському напрямках. Помешкання жінки обстріляли "Градами", пошкодили дахи будинку, літньої кухні, хліва. А в городі застрягли снаряди.

Наталя Суздаль зі сином та чоловіком. Фото зі сторінки ХОВА

Жінка дякує рівненським волонтерам за відремонтоване житло. Адже самотужки відновити його було б не під силу, ідеться в дописі. 

Зараз бригади фахівців із Дубенщини перебувають у Кочубеївці. Будівельникам залишилося відремонтувати ще два будинки, інформує ОВА.

Нагадаємо, у межах “Пліч-о-пліч” із бюджету Чернівецької області виділили 6 млн гривень на відновлення житла в деокупованій частині Херсонської області.

Раніше писали, що в Зарічному Високопільської громади Бериславського району будівельники з Чернівецької області відбудують 37 осель місцевих мешканців. Фахівці вже місяць працюють у селі.

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ