Підтримати нас

Піротехнікам Херсонщини передадуть екіпірування

Vgoru
Автор статті
21 травня 2023 06:02
511
Поширити:

На безпековому форумі, що відбувся 20 травня у Києві, досягнуто домовленості про забезпечення піротехніків Херсонщини необхідним екіпіруванням.

Про це повідомила Херсонська ОДА.

На форумі «Безпека критичної інфраструктури та гуманітарна протимінна діяльність» учасники обговорювали підвищення безпеки критичної інфраструктури, від захищеності яких залежить національна безпека.

Серед спікерів форуму були представники різних країн та відомі українські експерти у сфері безпеки. Під час форуму досягнуто домовленостей із гендиректором BCB “International, Ltd” Ендрі Хоуелом про передачу екіпірування піротехнікам Херсонщини.

Раніше ми повідомляли, що в районі села Клапая Білозерської громади водій трактора наїхав на російську вибухівку та отримав осколкові поранення. Також у лісі біля Великої Олександрівки чоловік підірвався на міні. Він зміг проповзти пів кілометра від місця вибуху та покликати на допомогу. Потерпілого побачила місцева жителька. Вона зателефонувала на 102. Коли вибухотехнікам вдалося дістатися до потерпілого, виявилося, що це 51-річний чоловік, який травмував обидві ноги. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ