Підтримати нас

Підсумки засідання Ради оборони Херсонщини. Голова ОВА назвав що підриває обороноздатність регіону

Автор статті
30 грудня 2023 12:28
617
Поширити:

Голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін розповів про результати засідання Ради оборони Херсонщини. 

За його словами, у регіоні триває облаштування оборонних рубежів. У цьому тепер будуть допомагати дві області України. Які саме – Прокудін не назвав.

“Не припустимі ситуації, коли ми облаштовуємо захисні рубежі, а наступного дня їх засипають власники полів. Схожі випадки трапляються в межах міста. Це підриває обороноздатність регіону”, – сказав голова ОВА. 

Також він закликав не розповсюджувати інформацію про місця дислокації українських військових, бо на це є теж заборона.

Окрім цього, набрало чинності розпорядження коменданта області, що чоловіки призовного віку завжди повинні мати з собою посвідчення особи. Їх необхідно пред'являти на прохання правоохоронців та представників ТЦК, інформує Прокудін. 

Він повідомив, що в області незабаром з’являться ще три мобільні бетонні укриття. Зараз їх 251.

На минулому засідання Ради оборони Херсонщини розглянули можливість підвезення військовозобов’язаних із віддалених населених пунктів області для проходження ВЛК. Вирішили й посилити перевірки на блокпостах, особливо у святкові дні. 

Раніше Медіаплатформа “Вгору” писала, що департамент здоров’я Херсонської ОВА перевірить роботу військово-лікарських комісій. Було відомо, що дві третини жителів Херсонщини, які отримали повістки, уникають ВЛК.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ