Підтримати нас

Підприємці Херсонщини освоювали податкові новації

Автор статті
28 вересня 2017 05:35
584
Поширити:

Днями, для платників податків Херсонщини відбувся останній у вересні безкоштовний семінар. Як завжди, захід був організований спеціалістами Головного управління ДФС у Херсонській області за участі представників Головного управління ПФУ в Херсонській області.

Під час заходу лектори детально роз’яснили особливості оподаткування заробітної плати та доходів, отриманих від підприємницької діяльності, порядок ведення обліку доходів і витрат підприємцями, практичні підходи застосування електронних сервісів ДФС. Також працівники фіскального відомства розповіли про останні зміни в сфері оподаткування та справляння єдиного внеску.

Особливу увагу фіскали приділили питанням щодо функціонування системи моніторингу відповідності податкових накладних за «сумнівними» операціями. Розглянули критерії, оцінки ступеня ризиків, достатні для зупинення реєстрації таких податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних. Наголосили на необхідності надання вичерпного переліку підтверджуючих документів, достатніх для прийняття рішення про підтвердження реальності здійснених господарських операцій, та їх внесення до Повідомлення й Таблиці за встановленими Додатками 1 та 2.

Наприкінці заходу фахівці Пенсійного фонду ознайомили присутніх із основними положеннями законопроекту «Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення пенсій», про осучаснення пенсій з 01 жовтня 2017 року та стан пенсійного забезпечення громадян.

Наступний безкоштовний семінар з питань оподаткування та справляння єдиного внеску відбудеться 12 жовтня цього року за адресою: м. Херсон, вул. Перекопська, 166, актова зала Дніпровської районної у м. Херсоні ради. За інформацією щодо участі у семінарі звертайтеся за телефонами 42-76-20 та 42-76-15.

За інформацією прес-служби Головного управління ДФС у Херсонській області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ