Підтримати нас

Підозрюється в пособництві ворогу депутат селищної ради з Херсонщини. Розселяв окупантів і надавав техніку для побудови укріплень

Vgoru
Автор статті
30 серпня 2023 12:57
369
Поширити:

Заочно повідомлено про підозру в пособництві державі-агресору депутату Новотроїцької селищної ради від забороненої в Україні партії «ОПЗЖ». 

Про це повідомила Херсонська обласна прокуратура. 

За даними слідства, підозрюваний – засновник та керівник одного з приватних сільськогосподарських підприємств на Херсонщині, на території якого він розміщував військову техніку окупантів.

Також підозрюваний розселяв особовий склад військових РФ у селищі Сиваське в будинку культури, школі, дитячому садку та приватних будинках, які вимушено покинули місцеві мешканці. 

“Дбав і про інші потреби російських військовослужбовців, забезпечуючи їх їжею, побутовими речами, а також надав для будівництва військових укріплень сільгосптехніку, яка була в його розпорядженні”, – йдеться в дописі.

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури директору Федеральної служби виконання покарань РФ, генералу-полковнику внутрішньої служби Аркадію Гостєву заочно повідомлено про підозру в скоєнні дій, вчинених із метою захоплення державної влади в Україні.

СБУ повідомила про підозру в пособництві РФ "директору" херсонського заводу "Паллада" Геннадію Компанійцю. Йому загрожує до 12 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ