Підтримати нас

Підозрюється в колабораціонізмі жінка з Великої Лепетихи, яка й зараз працює при окупантах у службі соцстрахування

Vgoru
Автор статті
25 вересня 2023 13:13
1,786
Поширити:

Повідомлено про підозру в колабораційній діяльності жінці зі селища Велика Лепетиха на Херсонщині, яка донині працює в створеній окупантами клієнтській службі соцстрахування.

Про це повідомила Вінницька обласна прокуратура.

Фото з Вінницької обласної прокуратури

За даними слідства, після захоплення росіянами селища Велика Лепетиха на Херсонщині підозрювана свідомо залишилася на окупованій території та добровільно погодилася на співпрацю із загарбниками.

Жінка очолила створений окупантами псевдодержавний орган «Клієнтська служба Великолепетиського муніципального округу відділення фонду пенсійного й соціального страхування Російської Федерації по Херсонській області». На посаду керівника її призначили в січні 2023 року. 

На сьогодні жінка продовжує працювати в незаконному органі влади у Великій Лепетисі. Їй загрожує ув’язнення на строк від 5 до 10 років із конфіскацією майна.

Сьогодні ми писали, що повідомили про підозру в колабораційній діяльності та пособництві державі-агресору Андрію Гропянову. При окупантах він очолив Херсонський професійний ліцей зв’язку та поліграфії. Зараз чоловік утримується під вартою.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ