Підтримати нас

Перше травня на «Кам'янській Січі». ФОТОРЕПОРТАЖ

Vgoru
02 травня 2018 05:13
583
Поширити:

Молебень за мир і єдність в Україні, дитячі змагання «Козацький гарт», презентації туристичних маршрутів, а також екскурсії та різні розважальні заходи входили в програму традиційних урочистостей з нагоди відкриття на Херсонщині чергового туристичного сезону, які пройшли 1 травня в історико-етнографічному комплексі «Кам'янська Січ».

У молебні взяли участь керівники діючих на Херсонщині єпархій УПЦ КП і Української автокефальної церкви, а також священики греко-католицької, римо-католицької церков та Церкви євангельких християн-бабтистів.

У III-му обласному етапі Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт - 2018» взяли участь близько 400 школярів, які представляють усі міста, райони і ОТГ Херсонщини.

Різні території Херсонської області провели презентації своїх пам'яток, які вони хотіли б включити до туристичних маршрутів. Всього представили понад 50-ти потенційних нових маршрутів. Пройшов воркшоп, під час якого представники фірм-туроператорів розповідали керівникам територій, як зробити ту чи іншу місцевість привабливою для туристів.

У культурно-розважальній програмі заходу взяли участь художні колективи, а також виступили ентузіасти, які займаються історичною реконструкцією традиційних козачих єдиноборств. Останні провели показові виступи. Также була проведена виставка-ярмарок, на якій представили свої роботи майстри декоративно-ужиткового мистецтва.

«Родзинкою програми» урочистостей був виступ кінного театру «Хортиця».

${gallery:439b0abd3a71da6ec161cc19aa5c5154}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ