Підтримати нас

Перевірятимуть інформацію щодо військового, якого повернули з російського полону

18 липня 2024 12:00
182
Поширити:
Фото: Генштаб ЗСУ

17 липня з російського полону вдалось повернути 95 українських військовослужбовців. Інформацію щодо одного із військових перевірятимуть. 

Про це повідомив в ефірі “Радіо Свобода” представник ГУР Андрій Юсов.

Інформацію про військового, якого повернули прокоментував колишній військовополонений Віктор «Лелека» Лахно. У дописі він зазначив, що один із військових, якого обміняли, причетний до побиття бійців “Азову”. Також він нібито хотів отримати російське громадянство.

Андрій Юсов повідомив: 

“Якщо є ті чи інші факти, які потребують перевірки й додаткової уваги, в тому числі й із погляду контррозвідувальних аспектів, то така робота проводиться”.

Також 35 окрема бригада морської піхоти прокоментувала цю ситуацію: 

“У засобах масової інформації шириться новина про співпрацю з (ред. російськими окупантами) під час перебування у полоні одного зі звільнених сьогодні наших військовослужбовців.  Офіційно повідомляємо, що інформація про даний факт ретельно перевіряється. У разі підтвердження викладених у медіа фактів, будуть прийняті відповідні рішення у межах чинного законодавства”. 
  • 17 липня з російського полону вдалось повернути 95 українських військовослужбовців. Серед звільнених 49 воїнів ЗСУ, 21 нацгвардієць, 10 військових моряків, семеро з Сил територіальної оборони, п’ятеро прикордонників, двоє з Державної спеціальної служби транспорту й один оборонець із добровольчого формування територіальної громади. 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів