Підтримати нас

Патрульні потурбувались про 7-річну дівчинку

17 червня 2018 04:30
253
Поширити:

7-річну дівчинку не пускають додому. Такий виклик отримали патрульні вчора близько опівночі. Небайдужа сусідка повідомляла, що вже півтори години сидить із дитиною на вулиці, очікуючи її матір. 

На місці інспектори поспілкувались із заявницею та дівчинкою. Остання розповіла, що мати допізна працює, а вдома зачинився тато. Поліцейські разом із дитиною піднялись до її квартири в багатоповерхівці на вулиці Робочій. Патрульні вмовили батька дівчинки відчинити двері. Під час спілкування в нього інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Пояснити, чому донька перебуває в таку пізню годину на вулиці, чоловік не зміг.

Поліцейські також з’ясували, що на цього громадянина вже неодноразово складали адмінпротоколи за насильство в сім’ї. За допомогою дільничного патрульні встановили номер телефону матері дитини. Їй повідомили про ситуацію й жінка негайно вирушила додому. Дівчинка ж розповіла, що востаннє їла ще зранку, коли мати вирушала на роботу.

Поліцейські з наявних у помешканні продуктів приготували вечерю та нагодували дитину. У цей час до квартири зайшла й мати. Вона зібрала речі й разом із донькою покинули помешкання. Від написання заяви щодо дій свого чоловіка громадянка категорично відмовилась. 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів