Підтримати нас

Пасажирів, які загинули в аварії Познань-Херсон, ідентифікували

Автор статті
09 березня 2021 14:05
971
Поширити:

Досі відомо, що загиблі - це троє чоловіків та двоє жінок із заходу й півдня України. Їхні імена польська прокуратура поки не оголосила. За загиблими приїхали родичі. Тіла вже доправляють на батьківщину для поховання.

Автокатастрофа з українським автобусом сталася у ніч проти суботи. П'ять людей загинули, ще 40 травмувалися. Понад  половина потерпілих досі перебувають у лікарнях. Їхній стан не дозволяє поки їхати додому. За словами медиків, важких пацієнтів двоє. Найкритичнішим медики називають стан 28-річної одеситки. У неї травма голови. Жінку прооперували. Лікарі стабілізують її стан, але пацієнтка ще потребуватиме оперативного втручання.

Водіїв автобуса допитали. Того, що був за кермом, затримали правоохоронці. До слова, 47-річному чоловіку закидають ненавмисне доведення до автокатастрофи. За даними прокуратури, автобаном він їхав із дозволеною швидкістю, а це приблизно 97 кілометрів за годину. Є припущення, що він хотів з'їхати праворуч, до місця обслуговування подорожувальників, але для такого маневру швидкість була зависокою. Українцю загрожує до восьми років ув'язнення.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ