Підтримати нас

Під Кашице перекинувся автобус Познань-Херсон, є жертви

Vgoru
Автор статті
06 березня 2021 09:21
1,161
Поширити:

Про це прессекретар МЗС України Олег Ніколенко написав у Твіттері.

"Поблизу м. Кашице рейсовий автобус Познань-Херсон потрапив у ДТП. 6 громадян України загинули, 15 госпіталізовано", - повідомив він.

Олег Ніколенко повідомив, що консули вже виїхали на місце події, вони взаємодіють з місцевою владою і лікарнями для надання консульської допомоги українським громадянам і з'ясування усіх обставин аварії.

Пізніше Ніколенко повідомив, що кількість постраждалих громадян України зросла до 35.

"Всім надається необхідна медична та консульська допомога. Вдячні польській стороні за оперативну реакцію", - написав прессекретар МЗС.

За даними TVN24, автобус вдарився об енергопоглинаючий бар'єр, потім перекинувся і впав у канаву. Всього в автобусі було 57 осіб, у тому числі двоє водіїв. Генеральний консул України в Любліні Василь Павлюк в ефірі одного з телеканалів зазначив, що кілька потерпілих зараз у вкрай важкому стані. Людей розвезли в різні лікарні недалеко від місця ДТП.

Зараз намагаються встановити особи всіх пасажирів. Родичам українців, які вирушили до Польщі і не виходять на зв'язок, радять звертатися в консульство за номером (+48) 7841 385 55.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ