Підтримати нас

Паралімпійці з Херсонщини вибороли призові місця на змаганнях у Дубаї

Вгору
Автор статті
15 лютого 2024 17:47
284
Поширити:
Фото: Херсонська ОВА

Паралімпійські спортсмени з Херсонщини, які увійшли до складу національної паралімпійської збірної, беруть участь у змаганнях у місті Дубай в Об’єднаних Арабських Еміратах, де вже встигли посісти призові місця.

Про це повідомляє Херсонська ОВА.

В Об'єднаних Арабських Еміратах проходять змагання Гран-Прі з пара легкої атлетики. У змаганнях беруть участь понад 500 спортсменів із 68 країн світу. 

10 спортсменів представляють Українську національну паралімпійську збірну. Серед них – жителька Херсона Яна Лебєдєва та житель Олешок Іван Тетюхін, йдеться в дописі.

Спортсмени з Херсонщини за два дні змагань здобули три нагороди. Яна Лєбєдєва посіла перше місце у метанні диска клас F 51-53 та третє у штовханні ядра клас F 54. Іван Тетюхін посів друге місце з бігу на 100 метрів клас Т35.

  • Раніше стало відомо, що в першому матчі на Олімпійському передкваліфікаційному турнірі найкращим гравцем національної збірної України став воротар Херсонського хокейного клубу “Дніпро” Едуард Захарченко.
  • Спортсмен із Херсонщини, 35-річний Андрій Проценко посів третє місце в турнірі "Udin Jump Development 2024", який пройшов в Італії.
  • Херсонський фігурист Кирило Марсак представлятиме Україну на чемпіонаті світу серед юніорів у чоловічому одиночному катанні.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ