Підтримати нас

Олешківські поліцейські встановлюють браконьєрів, які незаконно видобувають пісок

Автор статті
27 квітня 2020 14:15
685
Поширити:

Дільничному офіцеру поліції з Олешківського району зателефонували працівники лісництва. Єгері повідомили, що під час нічного чергування побачили, як незаконно видобувають пісок у лісі неподалік від с. Раденськ.

Дільничний терміново поінформував чергову частину, і на місце виїхала слідчо-оперативна група. Лісники розповіли, що бачили трактор, який здійснював видобуток піску та завантажував його у кузови двох автомобілів типу «самоскид». Поліцейські виїхали у вказаний квадрат і знайшли підтвердження отриманій інформації.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник Олешківського відділення поліції Вадим Ковальчук, на місці події працівники поліції виявили свіжі сліди від видобування піску, на поверхні також залишилися протектори від коліс вантажної техніки, а на відстані близько 200 метрів біля нежитлової будівлі поліцейські розшукали і сам навантажувач – трактор «KOMATSU» із металевим ковшом, в якому містилися залишки піску.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч.2 ст.240 Кримінального кодексу України «Порушення правил охорони або використання надр». Трактор вилучений та доставлений на штрафмайданчик, до суду направлено клопотання про накладення арешту на транспортний засіб. Наразі встановлюється власник навантажувача та особи, причетні до незаконного видобування корисних копалин загальнодержавного значення.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ