Підтримати нас

Окупаційні влади Криму та Херсонщини не можуть визначитись, хто буде видавати російські "паспорти"

Vgoru
06 червня 2022 09:40
1,303
Поширити:

Триває боротьба між херсонськими та кримськими колаборантами за те, хто буде «видавати російські паспорти».

Про це повідомляє Асоціація реінтеграції Криму.

На початку історії з "паспортами" сімферопольський фейковий «уряд» заявляв про перспективу «видачі паспортів у Криму», але фактично цю пропагандистську акцію загарбники вирішили зробити у Херсоні, в захопленому ними приміщенні українського профільного сервіс-центру «Документ».

"Арифметика доводить, що навіть із заявленим у день «початку видачі» темпом надання по 80 «паспортів» на добу окупанти теоретично «змогли б видати» «аусвайси» для більшості населення, яке залишилося на окупованих територіях Херсонщини протягом …наступних десять років. Але звісно реальний «горизонт планування» в агресора у кращому варіанті вимірюється тижнями", - йдеться у повідомленні.

Водночас «Голова Криму» Сергій Аксьонов заявив про підготовку «спеціальних пунктів приймання та оформлення документів» для «оформлення російських паспортів херсонцям». А колаборант Володимир Сальдо у Херсоні обіцяє «приймати документи на отримання російського громадянства» у «гуманітарних центрах та районних відділах» так званої «поліції».

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів