Підтримати нас

Окупаційна адміністрація Херсонщини хоче провести ревізію майна українців, аби його привласнити

Vgoru
Автор статті
12 серпня 2023 06:57
832
Поширити:

Російська окупаційна адміністрація на тимчасово захоплених землях Херсонської області планує провести інвентаризацію “безгосподарчих об’єктів”. Надалі окупанти хочуть привласнити це майно.

Про це повідомляє Центр нацспротиву.

Як зазначається, під назвою “безгосподарчі об’єкти” окупанти мають на увазі те майно, яке лишили українці, тікаючи від російського “звільнення”. Спеціальні інспектори будуть шукати як рухоме, так і нерухоме майно, де немає власників.

Також росіяни будуть виявляти майно українців, які лишились жити на тимчасово окупованих територіях, але не переоформлюють право власності у фейкових російських структурах, ідеться в дописі.

“Після виявлення такого майна росіяни погрожують його “націоналізувати”, тобто офіційно пограбувати місцевих мешканців”, – написали в Центрі нацспротиву.

Учора ми писали, що на тимчасово окупованій території Херсонської області росіяни набирають пропагандистів до місцевого "Союзу журналістів РФ". Вони створили цю організацію, щоб контролювати пропаганду в регіоні серед псевдомісцевих медіа.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ