Підтримати нас

Окупаційній міністерці призначили штраф: що відомо. ОНОВЛЕНО

05 серпня 2024 14:05
263
Поширити:
Скриншот із окупаційного ЗМІ Херсонщини “Таврія”

На окупованій території Херсонської області “міністерку праці та соціального захисту” Аллу Бархатнову зобов’язали сплатити штраф.

Про це повідомляє окупаційне ЗМІ Херсонщини “Таврія”.

Зазначається, що вона не виконала вимогу “прокурора” щодо врегулювання конфлікту. Він полягав в тому, що незаконна керівниця управління праці та соціального захисту Скадовська прийняла на роботу близького родича. 

Через це Бархатновій інкримінували адміністративне порушення, за яким вона повинна сплатити штраф. 

Оновлено. У коментарі “Вгору” юристка Благодійної організації Фонду милосердя та здоров’я, адвокатка громадської приймальні УГСПЛ в Херсоні Наталя Юрченко зазначила, що такі дії незаконна влада впроваджує, ймовірно, через декілька причин: 

“По перше, з метою замінити окупаційну міністерку. По друге, через імітацію правових інституцій на окупованих територіях. Або ж через "боротьбу з корупцією”. 
  • Алла Бархатнова – 25 жовтня 2023 року очолила окупаційне Міністерство праці та соціальної політики Херсонської області. Вона брала участь у незаконній депортації та перевихованні українських дітей.
  • Алла Бархатнова з Донецької області. З початком війни на Донбасі перейшла на бік окупаційної влади та допомагала проводити “референдум” у Дружківці. Працювала у "міністерстві праці та соціальної політики".
  • До другої річниці повномасштабного вторгнення Росії в Україну Рада Європейського союзу ухвалила 13 пакет санкцій проти РФ. До нього увійшло 6 незаконних чиновників з окупованої Херсонської області та голова організації, яка займається мілітаризацією дітей. 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів