Підтримати нас

Окупаційна директорка інституту тваринництва в Асканії-Нова на Херсонщині заборгувала понад 23 мільйони рублів

30 липня 2024 09:01
173
Поширити:
Фото: ЦЖР

Окупаційна директорка захопленого Інституту тваринництва степових районів імені М. Іванова “Асканія-Нова” на Херсонщині Євгенія Рубін заборгувала понад 23 мільйони рублів фірмі “Велес Агро” зі Ставрополя РФ.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань. 

У матеріалі йдеться, що фірма “Велес Агро” звернулась до арбітражного суду Ставропольського краю РФ. 

18 травня 2023 року вона уклала договір зі збору і транспортування сільгосппродукції на полях окупаційного інституту тваринництва степових районів у селищі Асканія-Нова Каховського району. До цієї роботи “Велес Агро” залучила техніку та працівників захопленого державного підприємства “Асканійське” з Тавричанської громади.

Захоплений Інститут тваринництва степових районів імені М. Іванова “Асканія-Нова” повинен сплатити ставропольській фірмі заборговану суму в дохід федерального бюджету РФ за поданий позов.

  • До повномасштабного вторгнення РФ на територію України Євгенія Рубін працювала заступницею директора з адміністративних та технічних питань товариства з обмеженою відповідальністю "БК Херсонбуд".
  • У 2020 році Євгенію Рубін обрали депутаткою Суворовської районної в місті Херсон ради восьмого скликання від «Блоку Володимира Сальдо», де вона увійшла до складу постійної депутатської комісії з питань планування розвитку району, обліку, бюджету та фінансів.
  • У Тавричанці Каховського району Херсонської області окупаційна влада призначила нового директора державного підприємства “Дослідне господарство «Асканійське» Національної академії аграрних наук. Ним став Сергій Зайцев.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів