Підтримати нас

Офіційно про інцидент у Каланчаку

Vgoru
21 грудня 2015 14:58
183
Поширити:

Вночі 21 грудня до Каланчацького відділення поліції звернувся житель одного з сіл. Він розповів, що невідомі люди у камуфльованому одязі із застосуванням фізичної сили відібрали у нього мобільний телефон та ключі від автомобілю.

За викликом виїжджала слідчо-оперативна група. Було відкрите кримінальне провадження за ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж».

Під час розслідування обставин події працівники поліції з’ясували, що тієї ночі у сільському барі стався конфлікт між людьми у камуфльованому одязі та двома місцевими трактористами. Зі слів місцевих, вони намагалися втекти від невідомих, які їх переслідували. Свій автомобіль чоловіки залишили біля двору, після чого втекли. Люди у камуфльованому одязі під’їхали до двору та побачили автомобіль. В цей час син власника оселі повертався додому і у власному дворі став жертвою пограбування. Працівники поліції працюють над встановленням осіб зловмисників, опитують свідків, проводиться розслідування.

Через кілька днів неподалік Каланчацького відділення поліції стався конфлікт між подружжям та людьми, які були одягнені у камуфльовану форму. Місцева жителька почала знімати на мобільний телефон людей та їх автомобіль. Невідомі попросили її видалити відео, розпочався словесний конфлікт. Чоловік жінки втрутився у суперечку, його вдарили по обличчю, всі учасники конфлікту погрожували одне одному фізичною розправою. Жінка звернулася до відділення поліції. Правоохоронці припинили конфлікт.

Відкриті кримінальні провадження за ст.125 Кримінального кодексу України «Умисне легке тілесне ушкодження» та ст.129 Кримінального кодексу України «Погроза вбивством».

 Відділ комунікації ГУНП в Херсонській області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ